Політика безпеки

Реєструючись на Сайті, Ви погоджуєтесь прийняти інструкції, описані в цій Політиці конфіденційності. Мета цієї Політики конфіденційності проінформувати Вас про порядок збору, зберігання і обробки персональних даних та інформації, що надається Вами за допомогою цих інтернет-ресурсів.
Політика конфіденційності поширюється на «персональні дані та відомості», які збираються нами під час відвідування Вами інтернет-ресурсів і заповнення будь-яких форм зворотного зв'язку.
«Персональні дані і відомості» означають дані, які ідентифікують особисто Вас, як окремо, так і в комбінації з іншою інформацією, доступною нам. Приклади персональних відомостей включають в себе Ваше ім'я, адреса, адреса електронної пошти, телефон та інші відомості, які Ви можете надавати, коли користуєтеся нашими інтернет-ресурсами.
Використовуючи наші інтернет-ресурси, Ви погоджуєтеся на умови описані в цій Політиці конфіденційності. Якщо Ви не згодні з цією Політикою конфіденційності, просимо не користуватися наведеними вище інтернет-ресурсами. Ми залишаємо за собою право в будь-який час вносити зміни в цю Політику. Будь-які зміни вводяться в дію викладом її в новій редакції. Ми рекомендуємо регулярно знайомитися з оновленнями цієї Політики, щоб бути в курсі будь-яких змін і можливого порядку використання Вашої інформації.
Персональні дані та відомості, що збираються за допомогою інтернет - ресурсів
Персональна ідентифікаційна інформація означає інформацію, яка дозволяє нам конкретно знати, хто Ви є. Персональні відомості надаються при замовленні товарів і послуг, реєстрації аккаунта і отримання нами коментарів. Наприклад, ці відомості можуть включати в себе Ваше ім'я, адреса (як юридичний, так і фактичний), адреса електронної пошти, телефон, відомості про продукцію та інтереси. Дана інформація може зберігатися в наших контактних або адміністративних базах даних у зв'язку зі співробітництвом з Вами або з урахуванням того, що, на нашу думку, Вам може бути цікаво отримувати від нас матеріали про нашу діяльність та послуги. Це дозволяє нам більш ефективно управляти нашими відносинами, удосконалювати наші інтернет - ресурси і послуги, пропоновані Вам, а також здійснювати таргетування матеріалів, які ми можемо направляти Вам, за інтересами.
Неперсоніфікована ідентифікаційна інформація означає інформацію виключно статистичного характеру, яка сама по собі не ідентифікує конкретних фізичних або юридичних осіб, і яка залежить від відвідувань Вами інтернет-ресурсів. Наприклад, ця інформація може включати в себе домен, з якого Ви здійснюєте доступ до інтернету, дату і час доступу до інтернет - ресурсів, а також адреса веб-сайту, з якого Ви по посиланню перейшли безпосередньо на інтернет-ресурси. Ця інформація використовується в зведеної формі для підвищення корисності і привабливості інтернет - ресурсів для користувачів.
Файли cookies і аналогічні технології
Ми використовуємо файли cookies та інші веб-технології для збору інформації і підтримки певних функцій наших інтернет-ресурсів. Наприклад, ми використовуємо ці технології для:
- збору інформації про способи використання наших інтернет-ресурсів відвідувачами: відвідуваних сторінках, на яких використовуються посилання і тривалість перебування на кожній сторінці;
- визначення ефективності наших рекламних кампаній і управління ними;
- підтримки функцій наших інтернет - ресурсів, наприклад, для усунення необхідності повторно вводити вхідні дані, які вже знаходяться в нашій базі даних, або повторно ставити налаштування, вже задані при повторних відвідинах наших інтернет - ресурсів; для персоналізації роботи з нашими інтернет-ресурсами.
Зазвичай інформація, яку Ви надаєте за допомогою зазначених веб-технологій, не дозволяє ідентифікувати Вас особисто. Якщо Ви не хочете отримувати файли cookies, то Ви можете настроїти у Вашому браузері відхилення цих файлів. Крім того, Ви також можете видалити наші файли cookies після виходу з інтернет-ресурсу. Хоча Ви не зобов'язані завантажувати файли cookies при відвідуванні наших інтернет - ресурсів, якщо Ви налаштували відхилення файлів cookies у Вашому браузері, Ви не зможете користуватися всіма функціями наших інтернет - ресурсів.
Використання Вашої персональної інформації
Зазвичай ми використовуємо персональну інформацію, зібрану за допомогою наших інтернет - ресурсів для:
- надання інформації про товари і послуги;
- безпеки та запобігання шахрайству;
- ефективного клієнтського обслуговування;
- персоналізації використання наших інтернет - ресурсів;
- відображення персоналізованої реклами при відвідуванні наших інтернет - ресурсів;
- надання Вам спеціальних пропозицій та іншої інформації, яка, на нашу думку, може бути цікава Вам (але тільки з Вашого дозволу)
- надання Вам відомостей і повідомлень про використання Вами наших інтернет - ресурсів;
- надання Вам запрошень взяти участь в опитуваннях і надати нам Ваші коментарі;
- кращого розуміння Ваших потреб і інтересів;
- вдосконалення контенту, функціоналу і зручності інтернет - ресурсів;
- вдосконалення наших товарів і послуг;
- вдосконалення наших маркетингових та рекламних заходів;
- для реалізації логістичних послуг ТОВ "Нова пошта", іншим транспортно-експедиторських і кур'єрської організаціям
- будь-яких інших цілей, зазначених у чинному повідомленні про конфіденційність або інших угодах між industria-krasi.com.ua і Вами.
Надання industria-krasi.com.ua загального доступу до Вашої персональної інформації
- Постачальники послуг. Ми надаємо доступ до персональної інформації компаніям і організаціям, які надають послуги від нашого імені, наприклад, компаніям, які надають нам допоміжні послуги (включаючи процесингові послуги, послуги центру обробки даних і послуги веб-хостингу), або які допомагають нам здійснювати збут наших товарів і послуг.
- Усередині industria-krasi.com.ua Ми надаємо доступ до персональної інформації, яка збирається за допомогою наших інтернет-ресурсів працівникам industria-krasi.com.ua або іншим афілійованим організаціям industria-krasi.com.ua з метою перехресного маркетингу і в інших цілях . Якщо Ви проти надання загального доступу до Вашої персональної інформації іншим підрозділам industria-krasi.com.ua, Ви маєте право в будь-який час відмовитися, надіславши письмове повідомлення на електронну адресу zakaz@industria-krasi.com.ua.
Нормативно-правова відповідальність, захист наших прав і прав інших осіб.
 Ми маємо право розголошувати персональну інформацію, коли ми вважаємо, що розголошення відповідає законодавству, постанові суду або порядку. Ми також вправі розголошувати персональну інформацію для запобігання та розслідування можливих злочинів, включаючи шахрайство або крадіжки персональних даних, для примусового виконання або застосування наших умов користування онлайновими ресурсами або інших угод, а також для захисту своїх власних прав або майна або прав власності або безпеки наших користувачів чи інших осіб.
- Сукупна інформація. Ми маємо право надавати доступ до демографічної або опитувальний інформації третім особам, однак така інформація буде анонімну форму і не містить ніяких особистих даних і відомостей. Сукупна інформація, до якої ми надаємо доступ, може включати в себе анонімну інформацію, яка збирається за допомогою використання файлів cookies та інших аналогічних технологій відстеження, як описано в розділі «Файли cookies і аналогічні технології».
- Ми залишаємо за собою право розголошувати Вашу особисту інформацію відповідно до цієї політики конфіденційності, з якою Ви погодилися.
- Ви в будь-який час можете виключити себе з наших прямих маркетингових розсилок, відправивши електронного листа або письмове повідомлення на електронну адресу zakaz@industria-krasi.com.ua. Просимо вказати Ваші ПІБ, адресу та електронну адресу, щоб ми могли знайти Вас в наших списках розсилки. Після отримання нами необхідної інформації ми видалимо Вас з наших списків розсилки. Просимо дати нам достатньо часу на виконання Вашого вимоги.
Публічна оферта
- Користуючись інтернет-ресурсами компанії, а також запальні форми зворотного зв'язку я даю однозначну згоду на обробку своїх персональних даних, а саме: прізвища, імені, по батькові, адреси електронної пошти, номери телефону, industria-krasi.com.ua з метою здійснення маркетингової діяльності та діяльності з просування товарів та послуг реалізованих через industria-krasi.com.ua, досліджень ринку і споживчого попиту, на наступних умовах:
- Надані мною персональні дані, в межах зазначеної вище мети обробки персональних даних, можуть бути передані афілійованим особам контролера даних, а також іншим особам, які мають договірні відносини з контролером даних і здійснюють рекламні, маркетингові заходи тощо.
- Ця згода дійсно протягом терміну, необхідного для реалізації передбаченої нею мети обробки персональних даних, і може бути відкликана шляхом подання відповідного повідомлення контролеру даних на електронну адресу zakaz@industria-krasi.com.ua. Відгук цієї згоди тягне припинення обробки моїх персональних даних.
- Я повідомлений (а) про контролера моїх персональних даних, склад та зміст, мету обробки моїх персональних даних та осіб, яким передаються мої персональні дані. Поширення, передача і надання доступу до персональних даних іншим особам в рамках цієї згоди не зажадають отримання окремого згоди на такі дії або надання мені окремого повідомлення.
- Будь-які звернення щодо обробки моїх персональних даних повинні бути спрямовані на адресу Контролера даних.
- Я повідомлений (а) про те, що маю права суб'єкта персональних даних, передбачених ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року № 2297-VI.
Інші умови.
Користувач має право назначити Одержувачем придбаного Товару третю особу. В цьому випадку Одержувач зобов'язаний вказати в формі Замовлення дані, необхідні для ідентифікації отримувача і доставки йому Товару. На відносини сторін, в такому випадку, поширюються положення ст. 636 Цивільного кодексу України.
Для видачі Товару Одержувачу останній зобов'язаний пред'явити при отриманні Товару документ, що засвідчує особу (паспорт).
При отриманні Товару Одержувач зобов'язаний розписатися в документах, що підтверджують отримання Товару.
Всі можливі суперечки, що випливають з цієї Угоди або пов'язані з ним, підлягають вирішенню відповідно до чинного законодавства України.
Ніщо в Угоді не може розумітися як встановлення між Користувачем і Адміністрації Сайту агентських відносин, відносин товариства, відносин по спільній діяльності, відносин особистого найму, або якихось інших відносин, прямо не передбачених Угодою.
Визнання судом будь-якого положення Угоди недійсним або не підлягає примусовому виконанню не тягне недійсності інших положень Угоди.
Бездіяльність з боку Адміністрації Сайту в разі порушення будь-ким з користувачів положень Угоди не позбавляє Адміністрацію Сайту права зробити пізніше відповідні дії на захист своїх інтересів і захист авторських прав на які охороняються відповідно до законодавства матеріали Сайту. Користувач підтверджує, що ознайомлений з усіма пунктами цієї Угоди і безумовно приймає їх.